FONDA CAN FASERSIA

LA GPSTÒRIA DE  CAN FASERSIA
HL000205

Fonda històrica sita al mig del poble
20 habitacions, individuals i dobles /amb supletori
Servei de restaurant
Activitats de muntanya i aquàtiques 

FONDA CAN FASERSIA
Carrer Major, 4
La Pobla de Segur
Tel. 695 169 181
info@canfasersia.com
www.canfasersia.com

Amb el Pirineu a tocar, a la confluència de la Noguera Pallaresa i el Flamicell, davant del pantà de Sant Antoni, el pantà que va dissenyar el Dr. Pearson de la mà de l’altre visionari Carlos Montañés a principis del segle passat per “il·luminar Catalunya” amb una visió de futur encertada i que avui dona vida i color a l’entorn tant a l’estiu com a l’hivern. Un territori de gran riquesa geològica que ha donat lloc a la creació d’un Geoparc amb excel·lents paisatges i millors excursions. Entre el “lago” o embassament de Sant Antoni i el congost de Collegats, llar de rapinyaires, entre poblets enfilats per les muntanyes del voltant, testimonis d’un  passat rural  en una comarca situada allà on Jesús va perdre l’espardenya, bé, amb les carreteres actuals ja no tant, i que segueix lluitant per mantenir viva la seva població jove, trobem la Pobla de Segur, i, en el seu nucli històric, Can Fasersia, una Fonda que porta molts anys rebent viatjants.

La Pobla de Segur ha sabut viure i gaudir de la història a partir dels recursos naturals de l’entorn i ha esdevingut un indret de parada i fonda. Els raiers en són un exemple. El tren dels llacs, un fascinant tren turístic d’època, fa parada i fonda a la Pobla i la cada vegada més coneguda ruta del Cinquè Llac s’inicia a la Poble amb Can Fasersia.

La GPStòria de la Fonda  Can Fasersia s’introdueix en aquest paisatge sorprenent rodejat de fascinants cingleres rogenques, el llegat de les hidroèlectriques i l’aigua i el món rural perquè us impregneu d’aquest paisatge i la seva història ben lligada al riu.  I molt més! Un recorregut de 7 km amb  12 geopots i un tram de joc de pistes pel nucli antic de La Pobla és a punt per a vosaltres!. No us el perdeu!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s