CAL PALLEROLA

LA GPSTÒRIA DE CAL PALLEROLA
PL-000543  i  PL-000542

2 Cases rurals totalment equipades
La Serra per a 5-6 persones
La Verneda per a 15 persones
Amb jardí i barbacoa i l’antic paller reconvertit
amb una formidables sala de jocs per als petits.

Cal Pallerola
Montergull  (
Lavansa i Fórnols)
Alt Urgell

Tel. 610 331 966
info@calpallerola.cat
http://www.calpallerola.cat 

Heu estat mai a parlar de la vall de Lavansa? Aneu-hi, val la pena! però prepareu-vos per fer un llarg viatge abans no arribeu a aquesta vall amagada entre el Port del Comte al sud i el Cadí al nord. Si arribeu des de l’est, el Pedraforca us donarà la benvinguda i per l’oest, tan sols teniu pista de terra. Un indret privilegiat!. Una vall que ha viscut fins fa quatre dies aïllada del món. Tan sols les trementinaires tenien un contacte coneixien el món exterior quan voltaven per bona part de Catalunya a vendre les seves herbes remeieres per guanyar diners.

Cal Pallerola es una casa gran situada sobre un gran pedra al bell mig de la vall de Lavansa, en el venat de Montergull que avui ofereix dos allotjaments rurals envoltats de natura arreu!. La Maria i la seva família l’han cuidat i omplert durant generacions al llarg dels segles. No teniu més que fixar-vos amb els elements, ahir funcionals – avui decoratius, que conservem a l’allotjament de la Verneda perquè prengueu consciència de com era la vida quotidiana en aquestes cases que havien de ser autosuficients.

La GPStòria de Cal Pallerola, amb un recorregut de 4 km i 17 geopots amagats, us endinsarà en aquest passat rural en una vall aïllada per altes muntanyes, que no ho sembla, però té un gran llegat cultural i històric per compartir amb vosaltres! No us el perdeu!!

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s