MAS GASALA

La GPSTÒRIA DE MAS GASALA
PCC-000826      

14 Places – lloguer íntegre
6 habitacions i una àmplia sala de jocs.
Taradell (Osona)
Tel. 888888374  /  info@masgasala.com

www.masgasala.com

Mas Gasala és una de les masies més antigues de Taradell, amb gairebé mil anys d’història i ha estat restaurada recentment per oferir turisme rural en un entorn rodejat de natura per tots costats.

El terme de Taradell, com la majoria dels termes d’Osona, és un testimoni viu de la reorganització territorial que Guifré el Pelós va dur a terme fa més de mil anys, quan els castells formaven part del dia dia. Els termes territorials eren controlats i administrats des dels diferents castells termenats, d’aquí el nom,  alhora que el bisbat procurava també cobrir el territori amb esglésies que aviat es van veure rodejades de petites cases que configuraríen els nuclis, futurs pobles, mentre les petites masies, que  amb el pas dels segles han anat creixent fins a mostrar avui edificis exemplars al bell mig de la natura entre boscos i camps de conreu configuraven la resta de paisatge.

Taradell és també terra de bandolers, amb una amplia documentació que dóna fe que els bandolers van esmunyir-se per aquests paratges. Toca Sons, Rocaguinarda, Serrallonga han deixat petja en aquest territori i bones excursions per anar a descobrir.

La GPStòria de Mas Gasala és una aventura de  12 geopots   que us endinsarà encara una mica més en tot aquest llegat cultural mentre assaboriu la natura i la tranquil·litat amb tot el seu esplendor.

Podeu contactar / reservar /demanar més informació des d’aquest qüestionari mateix:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s